Ozadje
Apolonija s kvačkano radijko-režiserko

ZDRAVILNO KVAČKANJE

Odkvačkaj skrbi, bodi spet ti

Vsak ustvarjalni proces je osvobodilen, ker te popelje v tvoj svet, kjer je lahko vse mogoče. Včasih šele takrat zares opaziš kaj točno te skrbi, kaj te resnično moti in kdaj se vrtiš v začaranem krogu. – Kar je super, saj je zaznavanje tvojih lastnih občutkov in čutenj prvi korak, če želiš spremeniti svoj cilj h katerem te trenutno pelje tvoj način življenja.

Žal pa to ne pomeni, da je vsako kvačkanje in vsaka aktivnost povezana z njim, zate zdravilna. Do neke mere zagotovo je – saj

Bistri možgane

Poveča količino hormona sreče

Poglobi dihanje

Umiri srčni utrip

Znižuje krvni tlak

Če imaš potencial za razvoj Alzheimerjeve bolezni si super uriš možgane in boš njen razvoj zagotovo zamaknila, če pa se z demenco sooča kdo od tvojih bližnjih pa si zagotovo že opazila kako dobrodejno nanj vpliva pretikanje zank.

SI ŽALOSTNA?

SI UTRUJENA?

NISI ZADOVOLJNA?

IMAŠ VRH GLAVE NEPRESPANOSTI IN OTROŠKEGA JOKA?

Potem je zelo pomembno, da veš kaj narediti s temi mislimi, pomisleki, strahovi, prepričanji in razmišljanji, ki se pojavijo tekom tvojega ustvarjanja in jih v bistvu živiš iz dneva v dan.

Medtem ko sem premagovala izčrpanost sem kot trenerka umetnostne terapije razvila svoj koncept, kjer te v nekaj korakih podprem na poti stran od teh občutkov izčrpanosti, neizpopolnjenosti in nemoči. Pokažem ti korake, ki so pomemben razkorak med “vsakodnevnim kvačkanjem”, ki je včasih tudi nezavedno bežanje pred realnostjo in med mirom, povezanostjo, sprejetostjo, slišanostjo, predvsem pa lastno vrednostjo in napolnjenostjo z življenjem.

Na pravem mestu si, če želiš končno čutiti:

da si dovolj dobra mama

da si polna energije

da imaš moč in ideje za reševanje otroških izbruhov

in da si lahko vzameš tudi čas zase in za svoje hobije

Scroll to Top